בוא'נה, רק התחילה השנה, לא?
הלך הזרזיר אצל העורב
מה מצא הרמטכ"ל לבחור בתא"ל (מיל') רן פקר דווקא לייצג אותו בכלי התקשורת? אם היה צורך בעדות אופי נוספת על דן ("חבטה קלה בכנף") חלוץ – אפשר למצוא אותה בבחירה הזאת ברן פקר. רמז: מלחמת ששת-הימים, שבוי, רצח.
מקצועיות
עו"ד טלי ירון-אלדר, לשעבר נציבת מס הכנסה, ובכירים לשעבר נוספים במה שמכונה כיום רשות המסים, מיהרו להגן על החשודים שנעצרו או נחקרו בפרשה האחרונה, והודיעו נחרצות שלא ייתכן. הם מכירים אותם. מדובר באנשים מקצועיים. הנחה סמויה: מקצוענים לא יכולים להיות מושחתים. או שאולי יש הנחה סמויה אחרת מאחורי ההיחלצות המהירה והגורפת של הבכירים לשעבר להגנת חבריהם? הכל כמובן בבחינת חשדות וכל העצורים הם בחזקת חפים מפשע; אבל נדמה לי שתגובה סבירה ובעיקר זהירה יותר תהיה הבעת תדהמה/פליאה/אי-אמון, לא קביעה פסקנית שברור שהאנשים האלו לא ביצעו ולו עבירה אחת. בשביל לברר את זה יש רשויות אוכפות חוק, לא?
ראיתי פנסיונר מאושר
למה אני ואתם (זאת המשמעות של הקופה הציבורית) צריכים לשלם 27,000 ש"ח בחודש לפנסיונר בן 48? הזוכה המאושר הוא בועז אוקון, מי שהיה מנהל בתי המשפט ושופט מחוזי בירושלים.
שאלה שאלתית
האם ניתן לטעון כי פרסום איננו פוגע בשמו הטוב של אדם משום שאין לו שם טוב שיכול להיפגע? זוהי אחת מהטענות של פרקליטי הארץ בכתב-ההגנה בתביעת הדיבה שהגיש נגד העִתון ארקדי גאידמק.




